Meubel stofferen

Het stofferen van meubelen is naast het geven van interieuradvies nog altijd één van de hoofdtaken van ons bedrijf.

Omdat de gemiddelde mens zo’n 12 uur van de dag zit is het natuurlijk belangrijk dat uw stoel of bank lekker zit, maar u wilt ook graag dat hij er mooi uitziet. In onze goed uitgeruste werkplaats aan de Meijbreestraat 42 in Oldenzaal kunnen wij uw perfect zittende stoel van een nieuwe stof voorzien. Om uw meubelstuk van de juiste kleur en stof te voorzien komt Leon graag bij u aan huis en kan u van advies voorzien. U kunt de stof en het dessin aan de hand van de meegebrachte stalen uitzoeken. Kleur en stof die bij het meubelstuk past, maar ook goed in de ruimte pas en deze nog completer maakt. Zo kunnen wij uw stoel of bank een tweede of misschien wel derde leven geven. Uw meubel halen we op, wij demonteren het, herstellen en stofferen het met de door u uitgezochte stof.  Als het naar wens en afspraak gestoffeerd is brengen we uw meubel volgens afspraak terug.

Herstofferen een aantrekkelijk alternatief?

Zeker! Het opnieuw stofferen van uw kwaliteitsmeubels is een goede optie. Voor particulieren herstofferen en renoveren wij diverse soorten zitmeubelen, boot, caravan en loungebank kussens of uw bed-achterwand.

De voordelen ten opzichte van een nieuwe stoel of bank zijn:

  • u behoudt de heerlijk zittende stoel,
  • u kiest de nieuwe stof,
  • uw stoel of bank wordt weer als nieuw,
  • de kosten bedragen tussen de 40 en 60% van een nieuwe aankoop
  • en u krijgt advies en tips voor het onderhoud.

Ook voor de zakelijke markt kan herstofferen interessant zijn, het opnieuw bekleden van kantoor en horeca meubilair hoort tot onze specialiteit. Ook medisch meubiliar, als tandarststoelen, worden vakkundig als nieuw door ons gestoffeerd.

Garantie

Wij staan garant voor de kwaliteit van het geleverde werk. Dat geldt voor al onze herstoffeer opdrachten. Mocht u, ondanks al onze goede zorgen, toch een beroep willen doen op garantie, dan vindt u onderstaand de voorwaarden:

Algemene garantiebepalingen

Leon’s Interieuradvies geeft 3 jaar garantie op de kwaliteit van herstofferen.
Deze periode gaat in op de dag van aflevering aan de 1e eigenaar.
De garantiebepalingen van het CBM zijn van toepassing.

Garantiebepalingen van het CBM zijn van toepassing.  

Formulier kan op aanvraag worden toegezonden.

Heeft u vragen of wilt u onze showroom bezoeken? Neem dan contact op met Leon,

  • telefoon 06 28 67 63 34 

Onder onze projecten staan enkele voorbeelden om u een indruk van de mogelijkheden te geven.